Τελευταία Νέα

Η Santair στο 4ο Συνέδριο Παρακλίνιου Διαγνωστικού Ελέγχου

4o_synedrio_parakliniou

Η Santair συμμετείχε στο 4ο Συνέδριο Παρακλίνιου Διαγνωστικού Ελέγχου που είχε ως κεντρικό θέμα την «Βελτιστοποίηση της Θεραπείας Μέσω της Χρήσης Παρακλίνιων Συστημάτων».

Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στις 18 & 19 Φεβρουαρίου παρουσιάστηκαν θέματα που αφορούσαν τη χρήση παρακλίνιων συστημάτων σε διάφορα τμήματα ενός νοσοκομείου όπως ΤΕΠ, ΜΕΘ, Μονάδες πρωτοβάθμιας υγείας καθώς και τη χρήση και κλινική αξία νέων βιοδεικτών σε βαρέως πάσχοντες ασθενείς και ασθενείς των επειγόντων.

Η Santair συμμετείχε  μέσω δορυφορικής διάλεξης με θέμα « Νέοι βιοδείκτες υποάρδευση περιφερικών ιστών και νεφρικής λειτουργίας: Κλινική και προγνωστική σημασία» με ομιλητή τον  Καθηγητή Ιωάννη Παρίση (Καθ. Επειγοντολογίας και Δ/ντης των ΤΕΠ στο ΠΓΝ «ΑΤΤΙΚΟΝ») ο οποίος αναφέρθηκε στα νέα προϊόντα του τμήματος Διαγνωστικών – Αιμόστασης της Santair (Σύστημα Nexus IB10 του οίκου Sphingotec).

Την ομιλία του παρακολούθησαν διαδικτυακά 317 σύνεδροι.

Ο κος Παρίσης αναφέρθηκε στους νέους βιοδείκτες που αφορούν τη σήψη, την οξεία νεφρική βλάβη και την καρδιακή ανεπάρκεια με πολύ θετικά σχόλια και επισήμανε την υψηλή προγνωστική και διαγνωστική αξία των δεικτών αυτών. Ανέφερε επίσης τον συσχετισμό των δεικτών αυτών και με άλλα προϊόντα που διαθέτει η εταιρεία μας όπως το ECMO και τη μηχανική υποστήριξη της αναπνοής.

Η Santair ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος του οίκου SphingoTec GmbH   για την Ελλάδα και την Κύπρο, διαθέτει στο πορτοφόλιο το μηχάνημα και τα αντιδραστήρια για τους βιοδείκτες αυτούς (bio-ADM σήψη, penKid AKI, DPP3 καρδιακή ανεπάρκεια).