Τελευταία Νέα

3ο Σεμινάριο Εξωσωματικής Μεμβράνης Οξυγόνωσης

Το τρίτο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Εξωσωματικής Μεμβράνης Οξυγόνωσης διοργανώθηκε την Παρασκευή 15 Μαρτίου στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, με την ευγενική χορηγία της Santair A.E.

Διακεκριμένοι ομιλητές ανέλυσαν τα νέα δεδομένα γύρω από τις σοβαρές καρδιολογικές ασθένειες και παρουσίασαν όλες τις νέες τεχνικές για την αντιμετώπισή τους.

Η Santair A.E. στηρίζει κάθε προσπάθεια εκπαίδευσης και ενημέρωσης των εξειδικευμένων επιστημόνων, με σκοπό την θεραπεία και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής χιλιάδων ασθενών με καρδιολογικές παθήσεις.

Για το λόγο αυτό φρόντισε να παραδώσει στους διοργανωτές τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα αλλά και αναλώσιμα, προκειμένου οι γιατροί να εξοικειωθούν και να εκπαιδευτούν πάνω στις νέες τεχνικές.

Στην οργανωτική επιτροπή του Σεμιναρίου βρίσκονταν οι κ.κ. Ανδρέας Καραμπίνης, καθηγητής Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ και Διευθυντής Καρδιοχειρουργικης Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου, Σταύρος Δημόπουλος- Διδάκτωρ Ιατρικης Σχολής ΕΚΠΑ- επιμελητής Β΄ Καρδιοχειρουργικης Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Ω.Κ. Κ. και Νεκτάριος Κογεράκης Επιμελητής Α΄, Γ΄ Καρδιοχειρουργικής Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Ω.Κ.Κ. – καρδιοχειρουργός Μηχανικής υποστήριξης και Μεταμόσχευσης Καρδιάς.