Τελευταία Νέα

Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση 19 αναπνευστήρων ΜΕΘ.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εγκατάσταση 19 αναπνευστήρων ΜΕΘ, υψηλής τεχνολογίας και απόδοσης του οίκου GETINGE MAQUET Σουηδίας στο Νοσοκομείο «ΣΩΤΗΡΙΑ» από την εξειδικευμένη ομάδα τεχνικής υποστήριξης της εταιρίας Santair η οποία εκπροσωπεί τον οίκο GETINGE MAQUET στην Ελλάδα.

Οι αναπνευστήρες είναι τύπου SERVO-AIR (με πολλαπλούς τύπους αερισμού, ενσωματωμένη τουρμπίνα και νεφελοποιητή Aerogen) και τύπου SERVO-U (με ενσωματωμένο καπνογράφο και νεφελοποιητή Aerogen και παρακολούθηση της ηλεκτρικής δραστηριότητας του διαφράγματος).

Οι τεχνικοί της εταιρίας μας, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, εγκατέστησαν τα μηχανήματα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του «ΣΩΤΗΡΙΑ» και εκπαίδευσαν στη χρήση τους το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, μέσα σε ελάχιστο χρόνο, λόγω των πολύ αυξημένων αναγκών που υπάρχουν. Τους ευχαριστούμε πολύ, γιατί παραμένουν πιστοί στο καθήκον τους τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύει η χώρα μας αλλά και ολόκληρος ο κόσμος.

Παραμένουμε στη πρώτη γραμμή και προσπαθούμε με κάθε τρόπο, επαγγελματισμό και υπευθυνότητα, να συμβάλλουμε στην προστασία της υγείας και της ανθρώπινης ζωής.